Stagiair(e) project manager

Omschrijving

Ben jij een kei in organiseren, plannen, administreren, teamleden informeren en bijstaan en niet te vergeten klantwensen vertalen naar concrete werkzaamheden en financiële afspraken? Dan ben je bij CloseContact aan het juiste adres. 

Bij CloseContact kun je volop meedraaien bij het managen van online marketingprojecten voor diverse topmerken.
CloseContact is een dialoogmarketingbureau dat acteert op het snijvlak van marketing en IT. Wij geloven in -en werken- aan langdurige, winstgevende en loyale relaties door één-op-één communicatie. 

 

Wat ga je leren?

Je hoeft niet alles te kunnen, maar je moet wel alles willen leren. Wij bieden je een stage waarin je echte praktijkervaring opdoet, en veel nieuwe dingen leert. Ook krijg je feedback en begeleiding bij je stageverslag en/of afstudeeropdracht. Je krijgt uiteraard een mooie stagevergoeding, een gezonde lunch en een topervaring die je kunt bijschrijven op je CV. 

Je moet goed in teamverband kunnen werken, flexibel zijn, oog voor detail hebben en van aanpakken houden. Het is ook van belang dat je over uitstekende schriftelijke en mondelinge
uitdrukkingsvaardigheden beschikt in zowel Nederlands als Engels.


Je krijgt uiteraard een mooie stagevergoeding, een lekkere lunch en een top ervaring die je kunt bijschrijven op je CV.

 

Vereisten

Als Project Manager ben je medeverantwoordelijk voor de begeleiding van on- en offline communicatie projecten, zowel op operationeel als financieel gebied. Je verricht ondersteunende werkzaamheden en legt verantwoording af aan de teamleider projectmanagement. 

 

Werkzaamheden zijn o.a. : 

  • opstellen van projectaanpak,
  • planning en budget, 
  • dagelijks communiceren met klanten over de voortgang van projecten, 
  • aansturen en controleren van teammedewerkers en uitvoerende werkzaamheden ter ondersteuning voor overige projectmanagers verrichten.

Ben je geïnteresseerd, nu of op termijn, laat het ons weten!